luni , 4 martie 2024

Alte Servicii

Curs de perfectionare

Cursul de perfectionare se adreseaza persoanelor care au permis de conducere dar considera ca mai au nevoie de a acumula putina experienta inainte de a incepe efectiv sa conduca pe drumurile publice. Acest pachet este format din cursul de pregatire teoretica (in situatia in care este necesar acest lucru) si 10 sedinte de conducere pe un autovehicul portofoliul scolii.

Garantam parcurgerea unui numar minim de 230 de km in aceste 10 sedinte de pregatire practica.

Chiar si cursantii ce sunt in proces de evaluare pot opta pentru acest pachet de perfectionare, fiind un prilej bun de a-si fixa si aprofunda anumite notiuni, proces ce creste gradul de reusita in cadrul examenul practic final.

Sedinta de conducere

Sedinta de conducere se adreseaza celor care vor sa isi reaminteasca tehnicile invatate pe parcursul procesului de pregatire practica, inainte de examinarea finala.

Sedintele de conducere se vor efectua pe una dintre autovehiculele din cadrul flotei noastre, echipata special pentru pregatirea in vederea obtinerii permisului de conducere Categoria B.

Prezentarea la examen

Prezentarea la examenul practic se va face in baza unei programari cu oricare dintre autovehiculele din flota noastra.
Ziua de examinare pentru care se solicita programarea, agreata prin contract de Scoala de Soferi DC Autorom este Marti, orice alta zi se va taxa suplimentar conform contractului,  exceptie facand sarbatorile legale prin care, potrivit legii nu se lucreaza.

Reexaminare proba practica

Acest serviciu este necesar si impus elevilor ce au fost declarati „respins” la proba practica.

In urma desfasurarii celor 3 sedinte de conducere, elevului i se va elibera o adeverinta pe baza careia isi poate obtine o programare pentru o noua reexaminare.
Costul serviciului include si prezenta la examen, ziua de examen agreata prin contract este Marti, orice alta zi se va taxa suplimentar conform contractului, exceptie facand sarbatorile legale prin care, potrivit legii nu se lucreaza.

Dupa efectuarea orelor si eliberarea adeverintei, Scoala de soferi DC Autorom are posibilitatea de a programa elevii de la sediu, cu conditia ca dosarul de examinare sa fie in termen de valabilitate (scoala este valabila 1 an de la absolvirea cursurilor de pregatire teoretica si practica), iar documentele din dosar sa fie valabile la data curenta si inclusiv la data pentru care se opteaza o noua reprogramare pentru proba practica.

About Bl8gAut8R8m.Admin

Check Also

Cate clase trebuie sa ai pentru a incepe cursurile scolii de soferi

Post Views: 2.816

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *