Scoala de soferi Brasov CATEGORIA B cutie automata

CATEGORIA B Cutie Automata

Este mult mai usor sa obtii permisul daca alegi sa faci scoala de soferi pe o masina cu cutie de viteze automata. Dupa promovarea examenului practic pe o masina automata, candidatul obtine dreptul de a conduce un autovehicul din Categoria B al carui mecanism de transmise nu este dotat cu pedala de ambreiaj.

3 motive pentru care sa faci scoala pe cutie automata

3 motive pentru care sa faci scoala pe cutie automata

Invatarea manevrei

Invatarea manevrei de plecare de pe loc este o formalitate

Acordarea atentiei

Pe parcursul deplasarii nu trebuie sa acorzi atentie sistemului de transmisie

Sansele de reusita

Sansele de reusita la examenul practic sunt mult mai mari

Principalele etape in vederea obtinerii
permisului de conducere

Principalele etape in vederea obtinerii
permisului de conducere

Curs de legislatie
rutiera

Curs de pregatire
practica

Examinare

grafica autorom-categorie-nou-AUTOMATA-NOU-1

Pregatirea practica pentru obitnerea permisului de conducere pe cutie automata la scoala de soferi DC Autorom se face pe autoturismul marca Volkswagen Jetta.

Autovehicule care au in dotare cutie de viteze automata, nu sunt dotate cu pedala de ambreiaj, astfel plecare de pe loc se va face prin ridicarea piciorului de pe pedala de frana, iar schimbarea treptelor de viteze se va face automat in functie de viteza de deplasare si de intensitatea cu care este apasata pedala de acceleratie. Aceste beneficii ajuta la directionarea atentiei in mod continuu catre trafic.

Scoala de soferi DC Autorom utilizeaza in procesele de pregatire acest autovehicul datorita faptului ca are un sistem de transmisie cu dublu ambreiaj DSG II, una dintre cele mai performate cutii de viteze existente pe piata care indiferent de inclinatia drumului nu permite deplasarea autovehiculului pe directia inapoi la plecarea de pe loc.
Obtinerea permisului de conducere pe un astfel de vehicul ofera posibilitatea de a conduce orice autovehicul din categoria B, care nu este dotat cu pedala de ambreiaj.

grafica autorom-categorie-nou-MANUALA-9

La scoala de soferi DC Autorom pregatirea in vederea obtinerii permisului de conducere pe cutie manuala se face pe autoturisme marca Volkswagen Polo.

Am ales sa utilizam in procesele de pregatire acest autovehicul datorita faptului ca este foarte usor de manevrat si pentru ca sistemul de transmisie ( ambreiaj, cutie de viteze ) este foarte usor de utilizat.

Obtinerea permisului de conducere pe un astfel de vehicul ofera posibilitatea …

Fa-ti viata mai usoara si obtine
PERMISUL DE CONDUCERE!

Call Now