• Calea Fagarasului nr. 29, Brasov

Scoala de soferi Brasov CATEGORIA B cutie manuala

CATEGORIA B Cutie Manuala

Bucurati-va de libertatea pe patru roti! Dupa absolvirea scolii de soferi si obtinerea permisului de conducere pentru CATEGORIA B, veti avea posibilitatea sa conduceti un autovehicul cu o masa maxima autorizata de pana la 3500 kg, si cu un numar de locuri pe scaune, in afara conducatorului auto, de cel mult 8 persoane. De asemenea, veti fi in masura sa conduceti un ansamblu de vehicule, inclusiv cu o remorca cu masa maxima autorizata mai mica de 750 kg.

Principalele etape in vederea obtinerii
permisului de conducere

Principalele etape in vederea obtinerii permisului de conducere

De ce sa participi la cursurile de legislatie?

Participarea la orele de Legislatie Rutiera oferite in cadrul scolii de soferi DC Autorom Brasov aduce multiple beneficii elevilor. Cursul de legislatie la scoala de soferi Brasov DC Autorom este bine structurat si predat intr-un mod interactiv, ceea ce incurajeaza implicarea activa a studentilor in procesul de invatare. La finalul acestui curs, 95% a elevilor reusesc sa promoveze un chestionar de dificultate medie, fapt ce ne face sa credem in eficacitatea acestui program educativ.

Cursul de Legislatie Rutiera acopera o varietate de teme esentiale pentru viitorii soferi. Printre acestea, se numara cunostinte legate de legislatia specifica privind regulile de circulatie, care sunt fundamentale pentru a deveni soferi responsabili si siguri pe drumurile publice. De asemenea, elevii vor invata despre conducerea ecologica si preventiva, ceea ce contribuie la dezvoltarea unor comportament, axate pe protejarea mediului si prevenirea accidentelor.

Metoda de desfasurare interactiva a cursului aduce un plus de valoare, deoarece faciliteaza intelegerea conceptelor prin intermediul explicatiilor oferite la intrebarile punctuale ale elevilor. In plus, prin exercitiile aplicate dupa fiecare capitol predat, elevii isi pot consolida cunostintele si pot evalua propriul progres in procesul de invatare.

Un alt beneficiu al participarii la cursurile teoretice din cadrul scolii de soferi DC Autorom Brasov consta in pregatirea elevilor pentru examenul teoretic in vederea obtinerii permisului de conducere. Pe baza cunostintelor acumulate in aceste cursuri, trecerea cu succes a acestui examen devine mai accesibila si mai usoara.

Pregatirea practica

Etapele parcurse in cadrul scolii de soferi Brasov DC Autorom in procesul de pregatire practica includ diverse teme si exercitii esentiale pentru a-i pregati pe viitorii soferi sa faca fata cu succes provocarilor din trafic.
In prima etapa, elevii vor parcurge cursurile de manevrabilitate a autovehiculului. Acestea se desfasoara in zone cu circulatie redusa, astfel incat presiunea resimtita de elev sa fie minimizata. Aceasta abordare permite studentilor sa se familiarizeze cu masina si sa isi dezvolte abilitatile de baza intr-un mediu sigur si controlat.
Urmatoarele etape ale pregatirii practice includ cursuri de conducere in afara localitatii, abordarea intersectiilor cu indicatoare, sensurile giratorii si intersectiile semaforizate. Elevii vor invata sa aplice corect regulile de circulatie, invatate pe parcursul cursului de pregatire teoretica, in diverse situatii, dezvoltandu-si capacitatea de a lua decizii rapide si corecte in trafic.
De asemenea, vor fi incluse cursuri de conducere pe timp de noapte, invatand astfel sa se adapteze conditiilor de vizibilitate redusa. Parcarile, mersul cu spatele si intoarcerile vor fi abordate pentru a dezvolta abilitati de manevrare precise si sigure.

In plus, exercitiile privind aplicarea selectiva a manevrelor vor pregati elevii sa rezolve eficient situatii neasteptate in trafic, consolidandu-si astfel increderea in propriile abilitati de sofer.
Intregul proces de pregatire practica este gandit pentru a maximiza sansele de succes la examenul practic final. Aproximativ 95% din pregatirea practica va avea loc in zonele in care se va desfasura examinarea finala, permitand elevilor sa se familiarizeze cu aceste locatii si sa se simta increzatori in momentul evaluarii finale.
In final, procesul de pregatire practica se incheie cu un examen practic sustinut in cadrul scolii de soferi DC Autorom Brasov, in conditii similare cu cele de la examenul practic final. In cazul in care rezultatul nu este favorabil, se va identifica cauza si se vor propune solutii pentru a remedia eventualele probleme. Astfel, fiecare elev beneficiaza de o pregatire individualizata si atenta, asigurandu-se ca vor deveni soferi responsabili si siguri pe drumurile publice.

Examinarea

Procesul de examinare este compus din doua etape sustinute in cadrul D.R.P.C.I.V, examenul teoretic si examenul practic
In cadrul examenului teoretic, candidatii trebuie sa demonstreze ca detin cunostinte solide despre legislatia rutiera, regulile de circulatie si comportamentul adecvat in diverse situatii din trafic. Acest test se sustine sub forma de chestionar de 26 de intrebari cu multiple raspunsuri coreste si are ca scop evaluarea nivelului de informare si intelegere a regulilor de circulatie. Pentru a fi declarat admis la acest examen, candidatul trebuie sa raspunda corect la minim 22 de intrebari din cele 26 disponibile, iar timpul alocat rezolvarii acestui chestionar este de 30 minute.
Dupa ce candidatii trec cu succes examenul teoretic, urmeaza etapa practica. Aceasta consta intr-un examen de conducere efectuat pe drumurile publice. Candidatii sunt evaluati in timp ce conduc sub supravegherea unui examinator din cadrul D.R.P.C.I.V. Examinatorul urmareste abilitatile de conducere, respectarea regulilor de circulatie, manevrele in trafic si reactiile la situatii diverse.
Prin acest proces, se promoveaza siguranta rutiera si se contribuie la reducerea accidentelor si a comportamentelor riscante in trafic.

Alegand sa urmezi scoala de soferi Brasov DC Autorom pe autovehicule Volkswagen Polo cu cutie manuala, vei beneficia de numeroase avantaje care iti vor facilita pregatirea pentru obtinerea permisului de conducere.

Diversitate si flexibilitate: Avand o flota de 4 autovehicule Volkswagen Polo cu aceleasi caracteristici, suntem pregatiti sa oferim o alternativa in cazul unor evenimente neplacute care ar putea duce la indisponibilitatea unuia dintre vehicule. Astfel, vei avea asigurat un mediu optim pentru invatare, fara intreruperi majore.

Usurinta in manevrare: Volkswagen Polo este cunoscut pentru manevrabilitatea sa excelenta, fiind un autovehicul usor de condus si perfect pentru incepatori. Vei avea ocazia sa te familiarizezi rapid cu manevrele de conducere si sa castigi incredere pe sosele.

Sistem de transmisie usor de utilizat: Cutia de viteze manuala a acestui vehicul este proiectata pentru a fi accesibila si intuitiva. Instruirea pe acest tip de transmisie te va ajuta sa intelegi mecanismele de functionare ale autovehiculului, ceea ce te va pregati si pentru conducerea altor vehicule cu cutie manuala.
Acces la toate categoriile B: Odata ce vei obtine permisul de conducere pe Volkswagen Polo cu cutie manuala, vei avea dreptul sa conduci orice autovehicul din categoria B, inclusiv cele cu sistem de transmisie automata. Vei avea libertatea de a alege ce tip de vehicul sa conduci, fara restrictii in viitor.

Indiferent de nivelul tau de experienta in conducere, la scoala de soferi DC Autorom Brasov vei gasi instructori experimentati si dedicati, pregatiti sa te sprijine pe tot parcursul procesului de invatare. Alege sa faci pregatirea pe Volkswagen Polo cu cutie manuala pentru o experienta placuta si sigura in drumul tau catre obtinerea permisului de conducere!

grafica autorom-categorie-nou-AUTOMATA-8

In cadrul scolii de soferi DC Autorom Brasov, pregatirea practica pentru obtinerea permisului de conducere pe cutie automata se desfasoara pe un autoturism marca Volkswagen Jetta.

In procesele de pregatire, scoala de soferi Brasov DC Autorom alege acest autovehicul datorita sistemului sau de transmisie cu dublu ambreiaj DSG II, una dintre cele mai performante cutii de viteze existente pe piata. Cu ajutorul acestei tehnologii avansate, indiferent de inclinatia drumului, autovehiculul nu permite deplasarea in directia inversa la plecarea de pe loc.

Obtinerea permisului de conducere pe acest vehicul ofera posibilitatea cursantilor……

Obtine permisul de conducere
pentru cresterea mobilitatii in deplasari!

Indiferent de autovehiculul pe care il alegi pentru pregatirea la Scoala de Soferi DC Autorom Brasov, echipa noastra de instructori auto te va insoti in fiecare pas pentru a finaliza cu succes acest proces. Este esential sa te pregatesti temeinic, atat teoretic, cat si practic, pentru a obtine permisul de conducere in timpul prevazut. Daca consideri ca ai nevoie de pregatire suplimentara, aceasta te poate ajuta sa-ti castigi increderea si sa iti perfectionezi abilitatile de conducere.

In momentul alegerii scolii de soferi din Brasov, fii prudent si analizeaza cu atentie toate aspectele relevante. O astfel de alegere bine gandita iti aduce doar beneficii si vei avea doar de castigat.

Preparing for an exit: Profit and Loss

Multi-user software to cover workflow, from management.Multi-user software to cover management.Multi-user software to cover management

Multi-user software to cover workflow, from management. management. Multi-user software to cover

Audit thresholds – the risks for directors

Multi-user software to cover workflow, from management.Multi-user software to cover management.Multi-user software to cover management

Multi-user software to cover workflow, from management. management. Multi-user software to cover

Preparing for an exit: Balance Sheet

Multi-user software to cover workflow, from management.Multi-user software to cover management.Multi-user software to cover management

Multi-user software to cover workflow, from management. management. Multi-user software to cover

Property Management Tips for Landlords

Multi-user software to cover workflow, from management.Multi-user software to cover management.Multi-user software to cover management

Multi-user software to cover workflow, from management. management. Multi-user software to cover

Why Auditing is Necessary For Business?

Multi-user software to cover workflow, from management.Multi-user software to cover management.Multi-user software to cover management

Multi-user software to cover workflow, from management. management. Multi-user software to cover

Call Now