luni , 4 martie 2024

Comunicat Scoala de soferi DC Autorom

NOILE REGLEMENTARI CU PRIVIRE LA RESTRICTIILE DE PE TERITORIUL ROMANIEI

De mai bine de 2 ani, teritoriul tarii noastre a fost sub stare de alerta, insa azi, in data de 09.03.2022 prin decizia autoritatilor, aceasta stare de alerta nu se va mai prelungi.

Ce semnifica acest lucru?

Toate restrictiile impuse pana acum, prin HOTARAREA nr. 1.090/ 2021 privind stabilirea masurilor care se aplica pe durata starii de alerta pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe teritoriul tarii, inceteaza.

Astfel, restricțiile precum obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice, organizarea si desfasurarea intrunirilor de orice fel, obligativitatea prezentarii certificatului de vaccinare in institutiile publice NU va mai fi impusa.

Ceea ce inseamna ca pentru accesul in institutiile publice precum Inspectoratul de Politiei Judetean in vederea eliberarii cazierelor, institutiile Directiei Regim Permise si Inmatriculari (D.R.P.C.I.V.) pentru examinarea teoretica, reprogramarea la proba practica sau alte activitati conexe, accesul se face doar tinand cont de recomandari, fara solicitarea certificatelor de vaccinare sau a testelor cu rezultat negativ pentru SARS-COV-2 .

Totodata reamintim ca toate documentele care au expirat in aceasta perioada, cum ar fi cartea de identitate, permisul de conducere si altele, a caror valabilitate a fost prelungita pe perioada starii de alerta, urmeaza sa expire dupa o perioada de 90 zile de la incetarea acesteia.

Cu toate cele prezentate, toate aceste restrictii anterior impuse, raman astfel sub o serie de recomandari.

Scoala ta de soferi din Brasov

About Bl8gAut8R8m.Admin

Check Also

Comunicat Scoala de soferi DC Autorom – acces examen permise DRPCIV

NOILE REGLEMENTARI CU PRIVIRE LA ACCESUL IN INSTITUTIILE D.R.P.C.I.V. Conform noilor reglementari aduse prin modificarea …

One comment

  1. Valabilitatea scolii nu se prelungeste, deoarece in toata aceasta perioada (de stare de alerta) s-au sustinut examene.
    A fost o perioada de 2 luni pe timpul starii de urgenta in care, activitatea a fost inchisa, atunci s-au adaugat acele luni pierdute la valabilitate, dar acest aspect se refera la acum 2 ani, la inceputul pandemiei.

    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *